Att vakna och inse att den dagen är förstörd

Jag hade ställt klockan på 07.34 jag vaknade inte 07.34, jag vaknade av vad jag trodde var en hårfönstävling för jättar utanför mitt fönster. Men ack så fel man kan ha när man pendlar mellan Jonna, medvetandet och drömmar. Det var de där jälva byggarbetarna som höll på mitt sitt förbannade byggskit. Jag vaknade och gick upp, och insåg hur illa jag mår av pollen.

Jag skulle skicka iväg ett  " jag är klar, kom och hämta mig "-sms till Jamila funkade inte min telefon. Då slog min tanke mig i huvet, jaghade ringt in en 200 kronors spärr på mobilen, och jag hade för lite pengar för att häva den.  Asshole på mig.


Inte ens hissen funkade.


Adjökens Adjö

när martina är det sju små dvärgarna

Trötter- när klockan är efter 10 en vardag

Kloker- tycker jag jämt att jag är, alltså borde dryger vara en dvärg

Glader- i gott umgänge eller promille i blodet

Butter- när ingen lyssnar, eller när jag läser tidinigen och blir arg

Blyger - när jag träffar människor alla andra känner utom jag

Prosit - hela jälva våren

Toker - när jag kommer på en mina många yppeliga idéeer

Tack Anne för mina fina betyg

Detta är inte ett skrytinlägg, detta är tillägnad den bästa läraren jag haft, min kära Anne. För att understryka hur viktig hon har varit för mig bifogas denna bid som intyg från min lärare




Självömkan - mitt bränsle

JAg mår dåligt, jag mår hyperdåligt -det gör jag. Jag mår dåligt och jag tycker synd om mig själv. JAg göder mig själv i självömkan och nu är jag för fet för att vistas utomhus. Nej, jag är inte för fet för att vistas utomhus, jag är för allergisk. Det är den bittra sanningen till min bitterhet.
Men men, min lott i livet och jag vann :
Pollen allergi,
jordnötsallergi
all annan typ av allergi
omöjligheten att göra min föräldrar besvikna
plugghäst- genen


Grattis till mig. Jag vill tacka mina föräldrar för vad dom än gjorde för att jag skulle bli såhär, och självklart samhället för sin dyra medicin. Att var allergisk och kunna leva med det är en klassfråga. Min spruta som jag måste ta om jag får ett anfall, med anfall menar jag stryps långsamt och plågfyllt, kostar inte ett öre mindre än 500 svenska kronor. Sprutan skulle kunna ses som en intivtering i livet och livskvatileé om det inte var så att hållbarheten ligger på hela ett år alias 365 dagar eller iår 366 alias 52 veckor. nu lever jag ett farligt och spännande liv, min spruta har gått ut. Jag lever ett osäker liv vilken adrenalinkick. Dock inte tillräckligt för att rädda mitt liv om något händer, det kan bara min spruta med just konstgjort adrenalin göra.


Igår var en stor dag i mitt liv, Sofia firade sin födelsedag, och det betyer rätt och slätt att jag cyklade från Hälla till Jonna, vilket kan vara en kilometer uppskattiningsvis, och en minder uppåtlutning med en underbar vän, Frida och en enomr palm, födelsedagspresenten, på pakethållaren.  Det var nice. JAg fattade även ett stort beslut angående vänskapen med någon jag inte är villig att kalla min vän längre, men det hör inte hit.

Top 5 tvångstankar jag lider av.

1. inte gå mot rött,
2. Att lägga på sist i en telefonkonversation
3.att alltid lägga ner mina kronor i spargrisen
4. att rycka jättehårt i dörren när jag går hemifrån
5. att alltid ta på mig ansvaret i större sammanhang.


Hälsining till Sara: jag saknar dig och om du läser det är är det bäst för dig att det är kväll eller spöregnar annars finns det inga ursäker att vara innomhus.

Adjökens Adjö

Nationella i svenska muntliga.

                                      


                                                   image6

Martina back in the days

I helgen kollade vi på filmer när vi barn var små, rättre sagt vi kollade på filmen när jag och jonas badar för att han fyllde år ochdet var kul. Jag hade världens hemskaste röst no kidding, Nasal som in i helvete ochsedan lite täppt i näsan nästan.

Jag var elak. det var jag. Ville ha alla leksaker för mig själv eller i alla fall uppmärksamma mina gäster om att den lilla plast ankan var min och den vara bara til låns så länga jag inte var intresserad. Men så fort den blev intresant då var den min leksak igen och jaghade första tjing.


På en film är Susanne på talltop med pojkarna och då leker vi igen, med mina leksaker. Helt plötsligt säger jag
 - jag ska åka till mormor nu.
Susanne fråga:
- Jaha vadska du göra där?
- jag ska leka med elin.
-Hon är inte kvar hos mormor, svara mamma och min glada förväntasfulla min försvinner och förvandlas till ett besviket.





Adjökens Adjö

Pollenallergins 10 budord

1. Du skola icke va fönser och dörra öppna
2. Du skola icke vädra under pollens högsäsong
3. Du skola tvätta ditt hår varje kväll innan du lägger dig
4. Du skola byta sängkläder så ofta du kan
5. du skola byta kläder efter vistelse utomhus
6. Du skola icke peta dig i ögonen när det kliar
7. Du skola städa ditt rum så ofta du förmår
8. Du skola köpa en luftfukare att hålla rummet fuktigt och tvinga pollen ner på marken
9. Du skola förbereda dig långt i förväg med mediciner
10. Du skola undvika utomhus.


Tack till jonna för idén, vad vore min blogg utan jonna.


Ingen uppskattar en humorit fören efter döden

Ezo: har ni tjejer någon handkräm.
Sara, MArtina,Sara: nej, det har vi inte
Ezo: va konstigt alla min tjejkompisar har alltid handkräm i väskan.
MArtina: mina killkompisar har alltid handkräm bredvid sängen.


tystnad.

Bailamos

Iveckan har det varit Stockholm för hela slanten. Jag har varit här över hela helgen och haft det trevligt. I Fredags var jag på korgen för förstat gången, ska det vara så ska det vara och det blev på Huset i gamla stan. När vi åkte dit ochvara på T-centralen kom det fram vilt främmande ungdommar och gav oss två öl och en Cider, Äpple 7.0! Nice säger jag för att komma från västerås där ingen bjuder än på sprit sådär. Om man vill bli bjuden måste man sno själv när dom är ute och röker, då bjuder plötsigt alla, Fast då är det självservering som räknas.

När vi står i kön och ska visa leg kollar vakten jättelänge på mitt. Kollar på mig, kollar på mitt leg, kollar återigen på mig sen på mitt leg, kollar upp på(eller ner) på mig och säger " Kan du se lite sur ut" jag ta fram min suraset min jag har, och den är inte att leka med. Då säger han "nej inte så mycket, mer neutral" Alla som känner mig vet att jag inte har en neutral min, förutom på mitt leg. JAg försöker alla var jag kan men det slutar med ett fånigt leende. Vakten skrattar och säger "Nej jag bara skojade du få komma in" . JAg skrattade jag och tackade för det roliga skämtet. innombords grät jag för mitt fula leg.

Vi dansar och dricker, JAg dricker en drink som är smasken , sedan en cider och en smirnoff ICE. blir lite lagom full och när klockan är halv 2 börjar benen och sinnet ropa "SÄNGEN, HEMMET, SÖMNEN" så vi går. det blir en trevligt rea på t-banan. Möter några killar som delar min och Saras mening om Englauppståndelsen. Vi skrattar och sen är det dags att kliva av.

På bussen möter vi ett finnegäng. JAg dra fram den finska jag kan och säger " Minnä on Rotsalainen" vilket betyder " jag är svensk" jag får som svar " JAG HATAR SVENSKAR" jag harklar mig och säger försiktigt "Minnä on Somalainen" "jag är finsk" det blir lungt igen. Männen som alla pratar finlansdsvenska pratar lite med oss, och jag känner ett obehag. JAg frågar va de tycker om lordi och ena killens typ kusins kompis är tjejen på synt. What are the odds?

JAg och sara kliver av och lunkar hem till hennes sköna 1.20 säng där vi somnar på stört. Vi vaknar tidigt. Min magen låter som den hållerpå att internett uppkoppla sig så vi äter lite man. JAg mår illa och misstänker att den igår så goda drinken innehöll jucie från något jag inte tål. Odden är höga.


När jag kommer till Susane står FEST på dagordningen. Det blir det också . Alla vuxna blir fulla, utom pappa som ska köra bil. Vi blir erbjudna en guidad tur i Brasilien om vi någon gång framöver ska åka dit. JAg blir sugen och tänker på att det bara är några månader kvar till TURKY!!!,

Nu ska jag se  "Vi betalar inte, Vi betalar inte" med Sara i rollen som Antonia.

JAg tackar Sara och Sara för en trevligt Fredag .


Adjökens Adjö.

Drömmar från tiden innan

Nu sitter jag och skirver på lekionen. Igår hade jag NP i SvB mnlt. Jag börjar tänka på mitt liv som ung och blåögd. Hur det var innan ens oskuldfulla taknar fylldes med cyniska och bittra tankar. Jag tänker helt enkelt på min tid då jag hade drömmar om framtiden som inte vara kontrolerad av saker som jobbmöjlighet och ekonomi.

jag ville flytta till Frankrike och bli konstnär. Måla talvor till Jonna och Denise cafe´och äta vitt bröd. Eller flytta till Spainen och lära mig rida. Jag ville hta Jill, ha blont hår och ha ett svart läder chokehalsband. Jag vill e flytta till småland och gå glasblåsar linjen.



Adjökens Adjö


10 orsaker att hata mig

1. Jag ger mig aldrig och kan aldrig erkänna att jag har fel. Vilket jag aldrig har.

2. Jag kan inte föra en givande konversation på datorn, på grund av att jag ärtekniskt handikappand

3. Jag tenderar att relatera allt som sägs till VÄNNER-avsnitt

4. JAg är en språkfarsist

5. Jag kan inte vara spontan

6. JAg är allergisk mot allt man vill bjuda mig på

7. Jag har ett sjukigt trevligt morogn humör.

8. Jag avbryter folk mitt i meningar för att prata om mig själv i osammanhängande meningar i hög hastighet

9. Jag kan inte hålla ögonen öppna när lampan släcks och filmen sätts igång.

10. Jag tycker att jag är rolig


En anledning til att inte hata mig

1. Jag gjorde nyss en lista .



Adjökens Adjö

apelsinmarmeladrostatbrödmackor

Idag var dagen tråkigt, som det flersta dagarna är om man sammanställer alla roliga händleser med alla tråkiga och sedan mäter dem mot varandra, kanske i ett stapeldialgram. I dag fick vi prova på stå-upp komidi på estradpoesi lektionen. JAg är inte så rolig som jag trodde att jag var. Det kändes jobbigt. JAgdrog ett skämt om att jag inte har några intressen och vågar inte riktigt ljuga ihåp några för om jag skulle vara med i Extreame home makeover vill inte jag ha ett fult hus på grund av någon nödlögn för at dämpa min ångest över att inte ha intressen. JAg gjorde sedan en imitation av Ty Pennigton. Heter han det ?is så fall låter det skrattrestande likt PEddington, det lilla gossedjuret som gillar apelsinmarmeladrostatbröndmackaor.

Idag pratade vi om namn i skolan, vår lärare pål har fått ett barn. eller fått och fått han har varit en aktiv del i skapandet , mindre aktiv i förlösandet med fått vet jag inte om det är det rätta ordet. Nåväl han har en son. JAg frågade vad hans dotter hetten då sa han:
-Jag vet inte jaghar ingen dotter.
Jag skämdes lite och frågade vad hans son skulle heta.
- Simon tror jag .
Det är ett fint namn jag hara bara bra erfarenheter av det namnet. Det är viktigt när man väljer namn.

Nu ska jag studera så hjärnan får arbeta lite.



Top  5 filmer och teveserier som får mig att gråta.
1. Pearl Harbour - jag grät inte när jag såg den , men efteråt när det sjukigt in att Josh Ha
Adjökens Adjö

Drop it like its hot!

Idag håller jag på att plugga, men för att förgylla en tråkig söndag, som denna är lyssnar jag på gammal hip hop. JAg älskade Shaggy när jag var liten, varför för i helvet sa ingen till mig att låten jag älskade mest handlade om att någon var otrogen och satt på någon i duschen! JAg var typ 10 och ingen sa något. It wasent me. Man hör inte ens vad Shaggy sjunger , det är som ett påhittat spårk, typ rövarspråk. NU lyssnar jag på Addis black Widow. City High med What would you do? också något som något borde tagit ansvar för och berätta vadden handlar om.

top 5 saker att vara heta som
1. Som gröt.
2. som smält ost i en toast
3. Som varmvattenröret i duschen
4. asfalt på sommaren
5. som skärgårdsdoktorn

Adjökens Adjö

Sara can take on more 5 year olds in a fight than me

Ikväll har jag pratat med sara och vi har gjort roliga test på internet. Jag vann i " hur mycket är din döda kropp värd" " Disney- quiz" medmer. Sara vann den mest prestigefyllda. Hon skulle kunna slå ner fler snåttingar än mig.

top 5 top 5

1. vänner listorna på Lunar, om man blev osams syntes det klart och tydligt.
2. killar i klassen som var snygga
3. Fina namn man skulle vilja heta. Jill var högst upp på mig
4. Snygga kändisar
5. släktingar man skulle tänka sig offra för övriga släktens överlevnad


Adjökens Adjö

idioti straffar sig

igår cyklade jag hem från en väg jag kallar för jonna, för det är hennes tilltalsnamn. Ibland kallar jag henne för jonnsan, för det är hennes namn på min mobil. Ibland kallar jag henne för bajskorv, för då är vi osams. JAg hade varit där på en trevlig visit, 27 dresses var helt OK.

När klockan slog 12 var askungen tvungen att bege sig hem. MEn nårgon hade baxat pumpa-vagnen så hon var tvungen att cykla i mörkret. Den modernar Askungen hade inte en pampig långklänning som värmde utan en kort, aliaas aldelse för kort klänning , en tygjacka , tyg skor och ett par tunna strumpfbyxor ( de borde inte få kalllas för byxor). HOn skulle färdas med ljusets hastighet på en aldelses för stor cykel. HEnnes far var den egentliga ägaren till fordonet. NÄr hon cyklade åkte jacka upp på höften , likså klänningen. Det var kallt. Hon kom hem helskinnad, men hon lärde sig att även en bal på slotten kan lätt förvandla sig till en kall cykelväg hem.  usch







adjökens adjö

på kvällskvisten

jag tror att man har sina bästa stunder på kvällen, eller i mitt fall på natten. Jag älskar att sova, men liksom inte tonåring som lägger sig 4 på morgonen och sover 12 timmar. JAg gillar att gå och lägga mig runt 1 och sedan vakna vid halv 10. Eller varför inte på eftermiddagen lägga sig och slötitta på teve för att sedan somna och sova en stund. Kanske bara en timme eller så. JAg kan vakna på morgonen och bara länkta tills jag får sova igen. PAtetiskt kan man tycka och det tycker jag själv ibland, men jag kan inte rå för det. JAg älskar att bara sova. Läsa en bra bok, typ kriminalare och sedan somna.

top 5 bästa sovplatserna.
1. sängen i sysslebäck.
2. min säng
3. gröndals säng
4. tältsäng- eller vad jag kallar prinsessäng
5. sackosäck- borde prövas en gång i livet, det är nice.

lever ett liv i min high schoolfilm

I torsdags var jag med i en high schoolfilm. Det är sant lite grann, man skulle kunna säga så för att det kändes som det. Vi hade ätit lunch och gick upp för att gå till lektionen, alias slappa på plan 6 . I repan ailas skolfiket möts vi till allas förvåning av en folkmassa som alla står utanför en uttejpad fyrkant av rektangel karaktär. Jag Kim och Sajsarasa bestämmer oss för att stann och se hur det hela utvecklar sig, vi väntar i kanske en kvart innan ett säkert besked kommer. Det kommer att vara en form av danstävling med jury och allt. Itressant intressant tycker vi och beslutar oss för att stanna. 12. 15 drar det hela igång. Det här är ingen vanlig dastävling där alla deltagare har tränat in ett litet nummer och får köra sin grej framför en jury. Det här är en dansbattle mellan olika squads! människorna fylls på i ryggen på mig, jag coh mina väninnor har första parkett. MArtha är med, en klasskompis och världsmästare i hiphop. Massor av pop/ locking killar och ett tjej lag. Ett gäng med enbart killar iförda ryggsäckar . I juryn sitter ingen mindre än min gamla viksängsdanslärare David! kan det bli bättre. Jo det kan det för när alla börjar dansa blir publiken helt vild och jag är en del av det. Stämmningen är på topp och högkvalite dans är i sitt esse. Jag njuter av att vara en statist i denna klassiska amerikanska dansfilm. Backpack killarna vinner , mina favoriter och efter allt går jag jag fram till David.

jag tackar honom för de underbara danslektionerna och till hans förvåning över att få berömm skakar vi hand. JAg var modig. det var jag


Top 5 moderna dansfilmer.
1. you got served
2. Save the last dance
3. Honey
4. Stomp the yard
5. Step up
( alla bring it on filmerna rockar )


Adjökens adjö

Like a fish in the sea

Den låten är bra. om man tar en stund av sin vardag och tänkaer på den. Idag borde jag ha prisetrat på topp, vi hade matte prov. Martina gick ganska snabbt efter att ha avklarlat endast G-uppgifter och en VG- uppgift. Min taktik att plocka fram matteböckerna vid 10, och studerar undertiden 100 höjdare var på teve var inte en briljant idé, en av de ganska crapy ideérna jag har fått för mig. JAg kände att jag var on the top of my game i går när jag slog igen boken för att åtnjuta riktigt bra teve. I dag efter att ha vaknat kvart i 6 haft en två och en halv timmes lektion på morgonen för att sedan inte äta lunch kände jag mig inte helt OK när provet satt igång. det var skrattretande att jag inte visste bättre.

Idag är det chill, ska få jonna att hjälpa mig med att skapa en ny hotmail. Trots att min har blivit lite att ett stående skämt, som är allmänhet måste jag kunna tas seriöst i sånda krystade sammanhang. Som att skriva sin mail i en jobbansöka och antyda på att man är het och en lite björn som dricker supersaft. Inte den bästa kombinationen må jag säga. Idag var min bror hör vi har diskuterat högskola. HAn vill plugga vidare jag med.Lika som bär är vi, fast två helt olika bärsorter.

Måste pull myself together och börja göra lite nytta nu. Spindelharpan det vill säga.

TOP 5 härliga uttyck ordstäv
1. Nu har du skitit i det blå skåpet
2. fastnat med skägget i brevlådan.
3. även små kastruller har öron
4. att gräva sin egen grav.
5. nu sitter du brunt till...

adjökens adjö.

Det finns en tid då tid är allt

I morse gick jag upp cranky som alltid en måndags morgon. Bob geldof och jag håller med varandra, " we don't like mondays" nej det var en löng, han skrev om en teje som inte ville gå till skolan men hennes pappa tvingade henne då gick hon in i sin skola och sköt mot elver och lärare, När polisen sedan frågade varför sa hon Idon't like mondays. Så jag håller inte riktigt med om låten. Fast ganska mycket.

Jag åkte tåg till skolan, suprise suprise. Vi hade engelska  . Ibland blir jag sur på min klass.

LÄraren : idag ska vi förbereda oss för det nationella prov vi ska ha på torsdag. Det blir det muntliga i engelska . ( hon skriver på talvan) Därför ska vi kolla på några gammla och se hur de har löst uppgiften de fick. Nästa lektion ska ni få era uppgifter på den skriftliga delen. ( läraren delar ut papprena hon nyss har pratat om)
eleverna kolla på papprerna och vet vad dom ska göra
Elev X: vad är det här för papper.
Lärare: det är gamla nationella prov vi ska titta på idag .
Elev x : varför det?
Lärare: För vi ska kunna förbereda oss för våra nationella prov. Tills på torsdag.
Elev X: VA? SKA VI HA NATIONELLA NU PÅ TORSDAG???
MArtinas tankar: vtf? hon sa ju nyss, aldelse nyss, precis nyss, innan du öppnade din mun fick vi infon, lever du i ett akvarie jälva guldfisk. FÖR I HELVET!!
martina : hmpf....( martina ger henne dödens min)

Idag hade vi estradpoesi. Vi skulle framföra en text med motsatta känslor än vad texten andyder. JAg läste en text om att dö in public , jag famförde den som om att dö mest var en börda och lite som att ha en förkylning. Sen fick jag läsa en text som en döende. JAg typ hosta och stonkade hest genom hela texten. HUR FAN LÅTER EN DÖENDE? då måste man ju väga in faktorer som hur dog den och vadhade den för relation till människor omkring? . MIn kära vän Sonja skulle läsa och vara jätteglad. Hon är alltid Jätteglad och alla skrattade gott åt hennes färdigheter.


TOP 5  svenska musiker som mer eller mindre försvann
1. Tityo
2. Feven
3. Kinda - tror jag hon hette sjöng en låt som hette hate you tror jag
4 Lambretta
5 Lilleman

Adjökens Adjö

Ska sköta mina studier, måste klirra VG

Idag ska jag studera, något som jag flitigt skjuter upp. det är Geometri så all förståelse till mig, Idag var jag och gymmade med min far och han kära vän Ola. Ola är från skåne tror jag, min far är från blekinge. Det LÅter så kul när de pratar med varandra. Det var kul på gymmet. jag lyssande på musik och höll mig på ett bra anstånd från fiskögat. Heltplötsigt ser jag hur pappa och ola har ställt sig vi de stroa fönstrerna och njuter av utsikten, tågrälsen. De sår och viftar med händerna och skrattar, helt plötsigt kommer det ett tåg susande förbi. Vilken uppstådelse. de vifast ännu mer med händerna och måttar " att så här stort var tåget, det var baotastort". De skrattar och lämnar förnsrplatsen för att fortsätta deras workout. De är nog bästa vänner.  det är vad jag tror.

Top 5 bra flygplansfilmer
1. CON AIR.
2. Red Eye
3. Flight 9/11 - tror jag att den heter
4. Flightplan
5. the Aviator

en riktigt dålig flygplansfilm: Snakes on a plane.

Adjökens Adjö

Gäst

jag har en gäst här, innan var justina här , nu är hon hemma hopas jag. Annars kanske hennes päron blir sura för hon skulle varit hemma för hela tio minutr sedan. Vi pratade barometergratan minnen, alltid lika härligt. MIn andra gäst svara på namnet Viktor, men just nu svara han inte alls, han sover nämligen. JAg tror nog att jag är trött, för vi kollade lite på nilecity och sedan när jag kollade till min vänstra sida så sov han, som ett litet barn. JAg vill inte att han ska ssova för jag vill prata, men det blir ju lite psykpstient varning på mig och jag pratar till någon som sover. Eller ett grey's anatomy avsnitt, som när Burk säger till vad han tror är sovande Christina att han älskar henne. Problemet är att detta inte är en dramaserie, jagska inte säga till viktor att jag älskar honom och viktor låssassover inte.
jonna är som en god vän ska var och försöker komma på väckningssätt. Först sa hon kasta vatten, detta är ett uttryck för att kissa, men det var inte det hon menade. HOn menade att jag skulle kasta vatten. JAg vet inte om jag förmår. jagska göra ett försök till en lite klapp på kinden.  det gick inte, han vaknade heller inte av min kroppstyngd. Jag fick ingen respons när jag hotade med hjärt/lungräddning, trots att det är farligt att utöva på en andande människa.

Bajs på sömnen .

Nalkas helg

Helgen var nog Guds bästa beslut, eller nej för då skulle bara söndag vara helg, vems beslut det än var så var det jälvigt bra gjort. Nobelpris på dig!. I onsdags morse lämnade jag ett rum i kaos i dag klev jag in i ett rum med ordning och redan. Vem är då denna städfé kan man fråga sig? det är min lilla finska mormor. Hon städar så dammet flyger runt hennes lilla bastanta torso. Hon är som en ghostbusterfast med damm, en dustbuster! Annikki - the dustbuster, där har vi en filmide jag skulle tjäna pengar på om jag sålde den till, hm låt oss säga Spielberg.  Så ska hon bli biten av en dammråtta och få övernaturliga krafter och en suuperdamsugare. ojojoj, vilken bra film det skulle bli. OCh alla skulle komma på premiären, George Clooney skulle komma och Denzel Washington och alla större amerikanska skådespelare skulle vilja vara med i mina andra filmer.

Top 5 dåliga filmer
1. ALLTID BLACK SHEEP!!
2 the barrower - inte mycket att hänga i julgranen
3. tre timmar av Mel Gibbson som HAMLET- inte kul
4. The fog, ett receptfritt sönmpiller
5. on andra avenyn någoinsin skulle bli en långfilm lämnas denna plats reservarad för just den filmen.


Adjökens Adjö

Ibland är jag en människa

JAg sitter på lektionen, och som det flseta lektionerna är jag en aktiv och givande student. Jag borde skriva på min nya novell om en bussschafför som inser att hans liv inte är värt något och om någons liv skulle offras för männinskan överlevnad skulle han vara en kandidat, om han var en person folk visste om. Nåja, min idé´är bestämd och jag har lite najsa formuleringar, my work here is done. Appropå engelska lämnade jag in mitt arbete igår eftermiddag om Shakespeares liv och hans pjäs Hamlet. Jag jämförde William med Quetin Tarantino. Spex på mig.

MIn förra novell handlade om mitt liv och uppväxt, men mer targisk än jag vill påstå att sanningen är. Svart humor har blivit lite av min grej.

Adjökens Adjö.

Hej våren, min fiende

"/../ jag så gen svala nyss och det var våren som kom. Nu är våren kommen nu är våren kommen ..." visst kanske Tjorven gillade våren, jag slår vad om att även allas vår Astrid gillade våren. Men nu är det så att nästan två miljoner svenskar inte gillar våren. JAg är en av dom. JAg är pollenallergiker, det är sanningen svart på vitt. JAg snörvlar och hostar, fräster och kliar. Mina ögon rinner som om det var titanic på teve, eller ännuvärre bio. Så när alla kallar mig tråkmåns för att jag inte vill spendera den näsmaste tiden inomhus istället för i solen ochvärmen tänk på mig som måste sitta och vara en tråkmåns inomhus utan vänner och framtidshopp.
fram med luftfuktaren och fläkten !


JAg har upptäckt en sak med mig själv, jag har problem med oönskad kroppskontakt, det har nog det flesta, men jag lider verkligen. Idag när jag åkte hem på mitt tåg så satt det en man bredvid mig som var otroligt långa , och han liksom tog upp platsen på armstödet och gick över så själva armbågen stödde i min och jag var inne på min sida och säterna. JAg kände hura han inkräktade på min personliga sfär och jag led, jag led som in i helvet. Och jag var nära att börja hyperventiler för att jag tyckte att det var så jobbigt. jag var tvungen att lägga undan min bok för att jag inte kunde konsentrera mig på länsingen och luta mig mot fönster och dra ihop kroppen. Problemet låg i att detvar ett jätteglapp mellan mirr säte och fönstret så det såg unaturligt ut, och jag ville inte väcka uppmärksamheten till mig. så jag fick luta mitt huvud i luften ett tag innan jag såga attdet var ohållbart, jag fick sitta rakt upp och ner som på en pinne och bita ihop.


top 5 saker som förgyller min vardag
1.spargrisen är fylld
2. Jag hittade 20 kr i min vårjacka
3. mormor gav mig nya strumpor
4. idag är det House
5. Jag har snart skrvit klart min novell

Top 5 som inte förgyller min vardag
1. Mensvärk
2. Jag har bar fått VG+ på mina engelska uppgifter, surt
3. JAg trodde jag hade tappat bort "tussen" på mina hörlurar köpte nya och hittade den
4. jag har massor av kläder som måste i sin ordning
5 . Pollen tar kål på mig


Adjökens Adjö


RSS 2.0