Mumbojumbo funkar inte på mig

Ni kan försöka, det kan ni, med jag vet inte var ni har fått idé´n om att jag skulle förstå. För det gör jag inte. Jag var och kolla på en dator idag och har länge funderat på en MacBook. Jag vet att den är lätt och bra. Inget mer. Då anfaller det mig. Som om jag var doppad i socker och utpacerad i solen en sommardag. Kommer bina, idetta fall datorspråket. JAg fattar ingenting, och vad gör man då? Jo, man låssas förstås. Nickar, hummar, säger jasså, jo men det stämmer. Jag blev inte ett öre rikare på att prata med experten. och vems fel är det? MITT! och det är detsom är upprörande, fan va man ska vara envis som en gammal get.

Nå en macBook, hur låter det?

Adjökens Adjö

inte på topp but like it on top

JAg är inte på topp

Ibland måste även en person som glider igenom livet i tron på att allt kommer att lösa sig för att man gjort sig förtjänt av det se sig själv besegrad. Jag är besegrad och tappar lite greppet om vadsom är mitt liv, min livsångest eller mitt låssasjag. Tiden löser det mest, det gör framtidsmartina också. Hon får lösa det här. Eller?

NEj nu måste jag dra till med ett skämt för att få lite distans till det hela.

Fast jag kom inte på något.


Adjökens Adjö

Fy fan vad jag är bra!

Nu nalkas studenten och åndesten kommer knackandes på ångsetdörren som tomten om julen. Mössan ska fixas och jag insåg att mössorna som erbjuds inte passar min petiga smak. Jag vill inte ha en demesmössaq där det står vilken skola jag går på , vilket år jag gick ut och att jag är student. Det är uppenbart. ! NEj men om 50 år kommer jag hitta mössan i min skrubb ( skubben kommer nog inte att existera om 50 år) och tänka VAD ÄR DET HÄR FÖR MÖSSA?

och då kommer textens funktion att verka.
JAHA FRYSHUSET GYMNASIUM, MEN DÄR GICK JU JAG !
så vänder jag på den
STUDENT 2009, VILKA KÄNNER JAG SOM GICK UT DÅ?
sen kommer mina initaler att nå mina hornhinnor
MEN DET ÄR JU JAG! DET SKULLE JAG ALDRIG KOMMIT IHÅG UTAN DEN INFORMATIVA TEXTEN.
och så kommer jag lägga in den i skubben och återgå till att vänta i kvällen.

ADJÖKENS ADJÖ


RSS 2.0