GMJ

Idag ska jag till Stockholm, hufvudstaden, med min goda vän Jonna. Detta är hennes födelsedagspresent från mig till henne, vi ska gå på Debaser och titta på Good Marning June. Det ska bli nice, men först är det lite quallity time alone i stan. Jag ska köpa en kjol.

Idag fick jag ett mail från min lärare HiHi, hon grattulerade mig till ett VG i matte B. Så nu kan jag andas ut med vetskapen om att jag hittills i mig skolgång äger ett G i betyg. Jag är stolt. Be cool stay in school.


JAg har soleksem. Enligt min mor, hon säger att det kaske aldrig går över utan alltid kommer att komma fram nr jag vistas i solen. Jag ska till Turkiet i sommer, i augusti när det är som varmast, vad kul jag kommer ha på hotelrummet . Det blir jag och aircondition som kommer bli bästa vänner.

Adjökens Adjö


Sentimental-Sara är inte att leka med

Idag tog alla treor studenten, vilket betyder att jag är en del av de nya treorna. JAg kommer därför kalla mig för trean resten av veckan. Vi kollade på utspringet, överstattat sa jag och fick en mindre utskällning av Sentimental-Sara som tycker att det är så tråkigt att alla treor slutar, min mistanke till denna överdrivna sorg litter i en viss Heting som slutar. Hon var i alla fall ledesen.


Roligt skämt jag drog för min lärare som är nybliven pappa, Pål är hans namn:

(Pål haltar som House i serien House, fast utan käpp)
-Pål vad har du gjort, du haltar ju?, frågar jag med en smörig klang.

- jag har spelat fotboll med treorna och stukade foten, svara Pål

- Jasså jag som trodde du hade tappat Simon på foten, skrattar jag .

Pål skrattar inte, Simon är nämligen han en månad gammal son. Det är inte kul att skämta om att man är en dålig föräldre a'la Brittney.


Ni av gör!

Adjökens Adjö

Krogen

Igår gick jag på krogen med Jonna, 18 år. och hennes man inklusive vänner. Det var trevligt, VIP - bord med skumpa. Kände mig som en riktig kungsholmenrikemansbarn när jag kämpade för att svälja denna så icke tilltaliga brusdryck. Sedan fick vi också fresh fruit.! Det blev en billig krogenrunda.

Inträdet: gratis
Garderob: 20 :-
VIP           : 100 :-
En cider  : 53 :-
vatten       : gratis
gott sällskap: gratis
-------------------------
172:-

nu kan man tycka att det var snålt att inte dricka sig berusad, men jag hade varit på fest innan, hos min morfar. Då dracka jag lite tvåtjugofemmor och sedan ett helt coca cola- glas fråm McD fylld med champange. Så jag hade liksom redan förfestat lite. Sen kom vi hem till mig innan och då dracka jag två BACARDI BREzEER TROPICAL WATERMELON gratis av min bror.


Det enda som var tråkigt vär västeråskomplexet. Det är att man känner typ alla , utaom jag , och därför har ett snygghetsbehov jämtemot omgivningen.  detta gäller främst när man dansar. Detta bryter mot min enda dansregel, Vad är den då Sara?
jo, att inte dansa för att vara snygg, utan dansa på impuls. ! det var omöjligt att inse luft oma sig omkring.







Adjökens Adjö

Todelsedag

Idag fyller Jonna år . hurra hurra för Jonna idag.

Fenomenet mos

Det heter 'korv med mos' det betyder korv med pulverpotatismos, men detta skrivs aldrig ut. Det lämnar en större frihet i begreppet mos.  De kan ju inte skriva potatismos, efter som det skulle vara lögn, men hur lockande låter pulvermos?  mos säger igentligen ingeting om tillbehöret, det skulle lika gärna vara äppelmos så vitt jag vet.


passa er.


Adjökens Adjö

What to do, when they come for you?

Jag har utforskat mitt hår och upptäckt en naturlig dread på mitt huvud, Nuär frågan, ska jag spara den eller kamma? Det känns lite äckligt men samtidigt lite indie. What to do?



Adjökens Adjö

Bästa Citatet

Grissom: In Las Vegas we asume its a Lady friend, an escort a hocker

Malowne: In New York we just call 'em hoes.

Tonight is the night when 2 become 1

För att citera en spice girls-låt, som jag gör så ofta det går, är det här kvällen den kvällen då två blir ett. Jag pratar fortfarande om CSI/Brottskåd. Lek med tanken att program skulle kunna fortflanta sig, då skulle dett vara resultatet. Det skulle i och för sig betyda att alla de gångerna CSI, CSI Miami och CSI NY har sammarbetat skulle ränkas lite som incest. Men nu ska vi inte låta tankarna flyga iväg så långt, eller lång för vissa är det närmre än andra. 

Ta till exempel Österrike-familjen. Det får mig att tänka på när Engla försvann och min mormor ringde och sa att jag inte fick följa med några främmande män in i en bli. Då svarade jag : jag är 18 år. Jag vet sådant. Det fanns ett par i Frankrike som lyckades lura in unga kvinnor i bilen genom att andväda sig av frugan som lockbete. Det betyder alltså att man inte ska följa med någon främmande person in i en bli.

Nu tappade jag min röda tråd. Det jag vill säga är att jag inte är anträffbar mellan 21.00 -23.00 . Så försök inte ens.


Adjöken Adjö


Imorgon - inte som alla andra dagar

Jag skulle kunna ljuga, det händer ofta. Dra till med en lögn som " nej , jag kan inte. JAg är typ sjuk" det skulle jag kunna göra. Men varför?

Åh vad jag ska göra i morgon?

Jag ska uppleva den största händelsen i tevens historia sedan teven uppfannns. Det vill säga kolla på CSI/ brottskåd. Jaghar drömt, tjatat och vänta på att något liknande ska hända och så slutar det hela med att mitt favoritprogram är en del av detta.

jag blir tårögd.

Mobilen kommer att vara avstängd vid niotiden i mogon, bara så att alla vet. Jag vill inte bli störd. Detta ska upplevas i dess renaste form...


Regler för eventuella medtittar
1 jag måste godkänna personen, utifrån ett frågeformulär.
2. Inget prat som inte har med programmet.
3 inget förgooglande om slutet.
4 ingar kisspauser bortsätt från reklamen.
5. inget smaskande.

Någon som har lust att joina? jag hoppas inte det.

Adjökens Adjö

Virus

Bör man orora sig när det i en månadstid kommer upp en varningsskylt som säger

  "DITT VIRUSSKYDD HAR GÅTT UT! DU ÄR EJ SKYDDAD MOT VIRUS" ?

min kompis kompis pappas bästa vän systerdotters dator säger det.  typ

Saved by the cell

I onsdags kommer jag till skolan . jag ska lägga ner min mobiltelefon i tröjfickan. Tanken slår mig " har jag inga fickor på den här tröjan ?" nästa tanke slår mig " har jag satt på mig tröja utochin"

1-0 till tanke 2 .

Adjökens Adjö

P.S igår blev jag rädd över att bli steril och letade efter min mobil i fickan, mitt undervedvetna hade plockat ur mobilen och vägrade tala om för mitt medvetna var den lagt mobilen. Det var en rolig lek ett tag till mitt medvetna tappade tålamodet och började skälla på mitt undermedvetna för att ha dålig humor. Sen visade det sig att den låg under mig sjärt. Always the last place you look.

Morgonstund och jag vaknar upp med skit i mun

Jag tenderar att skryta om mitt provocerande bra morognhumör, igår var det inte en sådan skrytdag.
 

JAg vaknar upp med ögonen trasiga och sömnlösa,
 -helvet va dåligt jag sov, och idag är det ju föreställning, säger min inreröst mitt ytskikt.
Som genom sin exsistens bevisa vad som nyss påståts. JAg har en skitdålig morgon.
Pull yourself together tänter jag och stiger upp.
Drar på mig byxorna och börjar rulla upp byxbenen, för att jag är för kort och byxorna för långa. Fullföljer klädceremonin och beger mig med trötta steg ut i köket. Äter två rostade bröd och dricker vatten. MEdicinerningen tar tio minuter, som följs av tandbortsning och lite final tuches för mig att gå. Under inledningen av mitt toabesök lägger jag märket till den konstiga knäppannordningen byxorna har.
-Fan va uppmärksam jag är för att vara så obotligt trött, säger jag för att lätta på stämningen samma stund jag lättar på urinblåsas tryck.
Jag jag precis gå, jag är redan lite för sen enligt mig själv, och ska bara ( som Alfons) lägga ner mobilen i fickan.
-men vad fan är det här? Flärpar som hänger och dinglar och var fan är fickorn a?
Jag har satt på mig byxorna ut och in, hur nu detta är möjligt vet jag inte, men skulle det inte vara för mobilen skulle jag varit med om den största förudmjuklesen på länge.

Så till alla er som tjatar om att inte ha mobilen i fickan för strålningen. Hur fan skulle det se ut om alla gick med byxorna hullerombuller? har ni tänkt på det?


Adjökens Adjö


Min dag, mitt helvete

Idag var det en fin och solig dag,
 idag var det en varm och sommrig dag,
idag var det en dag som bör spenderas utomhus.
Idag vakade jag upp och mådde som om jag hade gjort mig förtjänt av det, fast jag inte hade det.

MIn lungor hade under natten drabbats av minnesförlust och på så sätt glömt dess vitala uppgift, att andas. MIn ögonlock tog sovmorgon vilket betyder att jag inte kunde öppna mina ögon och min näsa led av abstines över att inte ha fått lite nässray och strejkade. JAg vakande i en kropp utan funktion och som hatade mig för att kopplat bort standby-läget för att nu börja använda mina lämmar och organ till fullo. JAg har inte lämnat mitt rum, ännu mindre lägenheten.

jag sitter i husarrest oskyldigt dömd.

Adjökens Adjö




vi har en judas i bland oss

Jag skulle vilja kalla mig för Jesus och min föräldrar för lärjeungar när det kommer till mina allergier. Jaghar lärt dom, tagit mig min fritid och mitt engagemang för att lära mina lärjeungar allt som man behöver för att hålla mig vid liv. Men...

Igår kommer jag hem efter en längre vistelse i fjärran för att njuta av sällskapet mina lärjeungar har att erbjuda, en god middag , rena kläder och allt annat som gör hemmet ett hem. Jag går in i mitt rum, vad skådar jag ? Står inte balkongdörren öppen? Tametusan det gör den. MEn vem har brytigt regel nummer 1, att öppna djälvulens portar? det var frågan jag ställde mig själv. jag frågade min mor varför dörren stod öppen, hon svara att det vara var dörren till balkongen som hon hade öppnat. Jag svara de då att det råkar vara samma dörr som leder från balkonget in tll mitt rum .

Hon var min första misstankte till vem som har förådit mig och vänt sig till herodes. När jag kommer hem senare på kvällen efter att var tvunget att lämna mitt sällskap för mina allergier kommer jag hem til en öppnad balkongdörr. Kan det vara så att hon två gånger har smygit sig in i mitt rum och öppnat djävulsporten? Nej så dum kan hon inte vara , kan det var så att min egen far har förått mig?


fortsättning följer.....


Adjökens Adjö

hämden är ljuv

Igår när jag klev av tåget var jag på ett blandat humör. JAg hade en bukettt blommor i handen och 4 femhundringar i Konken, men pollensäsongen gör det svårt att uppskatta livets godare stunder. När jag skulle åka rulltrappa blidas alltid en kö/klump utanför. JAg ställde mig i kölumpenför att invänta min tur.Så kommer en jälva uppstoppad, antagligen förstoppat fåntratt till äldre man och tränger sig sinrklar sig in och ställer sit på rulltrappan. JAg blev så arg, så förförligt arg. JAg höll mig till spelreglerna och vänta på min tur, men sedan gick jag i rullisen för att komma föra honom upp, bara för att liksom. Helt plötsligt stannar rullisen, det har aldrig hänt förut. Jag som går drabbas inte efter som jag är i rörelse. Men enligt fysikläraren Iggstöm vill en kropp i rörelse stanna i rörelse, och en kropp i vila stanna i vila. Efter som jag var i riöelse som alla i rullisen var ville jag stanna i rörlse, när den stanna stannade alla andra rörande kroppar. alla rykte till, untom jag. Mannen som trängde sig höll på att falla baklänges. HAHA, rätt åt den jäveln, tänkte jag .

Physics rocks!

Adjökens Adjö

på safari i skäggbiffen - sökandet efter brunögat

På safari i skäggbiffen - sökandet efter brunögat

föreställningen på fryshuset, by 2b skrivarklassen.

19.00 pannrumsteatern.


texten jag uppträdd med idag.


Ursäkta röran, men jag är en rörlig röra som rör sig genom Stockholms rörsystem, en avloppsröra. Misslyckad, som en missbildad på en miss Universum-tävling. Ett missanpassat miffo med mätbart midjemått och minimala möjligheter att misstas för att tillhöra våra


Svenska kungligheter,

Våra stoltaste sevärdheter

Våra snuskligaste nyheter

Stockholm elitcelebriteter


Men jag, jag är ingen alls, inte Lillefot utan fel långhals. Långhalsen det inte blev något av,

som fick avslag , blev avvand, en likadan. En ankunge som aldrig blev någon sagosvan, så långt ifrån man kan komma världsvan, men med en surrealistisk världsplan.


Jag vill tillhöra societeten, den botox-injicerade likstelheten. Den gynnsammaste enheten

Där lika barn leka bäst på Alfred Nobels årliga fest.


Jag vill bli folkvald, folkkär folklig och folknärd

Därför är jag stolt moderat, grunden till svenska folkets hat.  Jag är arbetslat.  En soffpotatis gjord på pulver och vatten, som tjänar mest på den indragna förmögenhetsskatten. Det är jag som är Mästerkatten.


Trots mina höga stövlar är jag vem som helst, som drömmer om att bli kändisfrälst. Kristibrud i Big Brother-huset som vill bli hög på kändisruset. Sverige är tinnitus och massmedia det ständiga bruset. Jag är en av de tre vise männen och Ebba von Sydow stjärnljuset.


Rollen som Jesusbarnet spelas av pojken i sjätte sinnet och Jack Nicholson gör en strålande insats som David.


Pris för bästa kvinnliga huvudroll går till...Till mig? Jag trodde aldrig, tack så jättemycket alla som trott på mig och jag skulle vilja säga några få ord. Tack till...


Men var är det grönare gräset, var är kändisgräset?


Att vinna

idag ställde jag upp i tävling, det var en poerty slam/ retoriktävling. Vinnaren fick 2000 kronor. Idag när jag kom hem var jag tvåtusen koronor rikare.


Adjökens Adjö

Brödkniven har återfunnits

Vår brödkniv efterlystes försvunnen i slutet av Oktober i samband med ett besök av farmor. Den första misstanken riktades snabbt åt en gammla dam med lite utnött minnen och ett rykte att förlägga saker samt glömma namnet på sitt favoritbarnbarn, ( nej nu skröt jag jag vet inte om jag är hennes favoritbarnbarn, dock har jag det längsta smenknament AnnBarbMarcMArtina) Hon blånekade anklagelserna och hävdade sin oksyldighet inför rätten, mamma pch pappa. Hon var länge huvudmistänkt men pågrund av att det saknade bevis, ännu mindre vittnen.

Det var då jag för första gången blev intagen till förhör. det kom inte som en chock, jaghade hört deras överläggning i köket innan jag blev intagen i förhörsrummet.


Mamma och pappa (MP): har du sett brödkniven på sista tiden?
Martina( m) : nej, jag har inte sett den.
MP: så du har inte använt den?
m: nej, jag äter inte bröd som skivas, utom valjegrova och det har vi inte hemma.
MP: Du har inte tagit med den till skolan då?
m: varför skulle jagta med mig en kniv till skolan? vad tror ni om mig?
MP: det är vi som ställer frågorna svara bara.
m: nej det har jag inte. JAg tvivlar starkt på att jagskulle få bära brödkniv i skolan, vi har egna i matsalen. Jag kan sno en om ni vill det?
MP: sluta det härär allvarligt. En kniv fattas och du är känd för att ha lånat saker från köket för att ta med till skolan. Kommer du ihåg alla brukarna du tog, dem har vi inte sett röken av än.
m: ni får tillbaka dem när filmen är klar. Jag har inte tagit brödkniven.Ni kan inte hålla fast mig här på lösa grunder.
MP: vi kommer hålla ett vakande öga. Spela dina kort rätt.

Idag när jag skulle lågga ner en burk i burklåda låg den när, bakom allt bråde och skrek på mig. den ville ut. Hjälp mig, hjläp mig. jag har inte fått sätta tänderna i riktigt bröd på ett halv år . Martina du måste ta mig härifrån. Jag planerade fritagningen noga, sträckte in hande och greppade dag i brödkniven, äntliget frihet. Nu förväntar jag mig bar en stor ursäkt och en liten hittelön, eller en liten ursäkt och en stor hittelön.

Adjökens Adjö

en lesbisk trekant

Igår bevittnade jag en lesbisk trekant mellan tre honänder.
De liksom låg ovanpå varandra och blidade en totempåle,
den mittersta misstänker jag var nekrofil, för den försökte
dränka den understa anden genom att picka den på huvudet med näbben.


Adjökens Adjö

AXE

Har ni också uppmärksammat att människor av det manliga könet som deltar i lagsporten som räknas till manlig, men skulle man mot förmoda hänvisa till när den andra halva an jordensbefolkning utövar sporten läggs prefixet tjej framför sportens namn med en negatvi klang, där stjäronrna glorifieras och höjs upp till skyarna men fortfarande kan bytas bort som filmisar,tenderar till en överkonsution av deodoranten av märket AXE?  Det har ialla fall jag gjort.

Uppmärksammat av mig

Här om dagen såg jag en kvinna med jättestor magen
dock var det inte magen som drog till sig mest uppmärksamhet
när hon promenerade på stan. Det var Ciggaretten hon hade i mungipan
Jag ville bara gå fram till henne och säga " hoppas att detdär är den
äckligaste ölmagen jag någonsin sett, annnars kommer du få spendera
din pengar på dyr medicin åt ditt barn
" För faktumet är att rökning under
graviditeten ökar riskerna för att barnet att bli allergiskt.


Idag läste jag i tidningen om ett filmtips. Vad trevligt tänkte jag, ett filmtips.
Det är så sällan man blir tipsad om någon bra film nuför tiden. Tipset var på
A beautiful mind, en jättebra film. Men sedan stod det " filmen skildra en
nobelpristagares liv, som lider av schizofreni och mitt i filmen blir det en tvist
".
det kan man för fan inte skriva, det är som att tipsa någon om sjätte sinnen och säga
" Åh det är meningen att man ska tro att  är en Bruce Willis är en psykolog fast han är
död
". Det snygga med A beautiful mind är just att man inte får redan på det fören i
mitten, nästan slutet. Eller varför inte tippsa om sista Harry Potter boken och säga hur den slutar.
Enkel journalistik, eller bar rent bondförnuft enligt mig.


Adjökens Adjö

martina är ensam hemma, och spenderar dagen med att städa.

Idag gick det två timmar av mitt liv som aldrig kommer åter, det var tiden jag städade lägenheten. Fyra rum på två timmar, det är vad jag kallar superstädning. Nu luktar det inte öl i mitt hem, tror jag. Eller har jag bar avant mig vi stanken, men jag hoppas på det första. Man fyndar hemma när man städar, jag hittade ölburkar av ett värde på 16.50, rakt ner i min fick tack så mycket för det.

Vad hände med den galma goda tiden när man kunde kollar på Bullen? det var ju så bra.

"Kom ihåg att flicka i filmen inte har skrivit brevet". Vi kollade på ett brev idag på dintub, han led så mycketför han kunde inte sluta dansa, och inge kille ville vara med honom för han dansade så ful. Men han var inget tönt för han hade flera vänner, och hade haft flickvänner. Han kunde inte prata med sina föräldrar för dom skulle aldrig förstå. VAD FAN ÄR DET ATT FÖRSTÅ?! han gillaratt dansa, vad ville han höra?

Bullen var coolt rakt igenom.  Men vem kom på namnet? Det känns som om det inte finns någon logik, det känns nästan som ett intärnskämt mellan producenterna. Ska göra en mindre reseach



Adjökens Adjö

Första Maj, en dag att minnas

Här listar jag de bästa sakerna vi skrek:

George Bush du har fel, irakkriget är inget tevespel

George Bush we know you , daddy was a killer too

reinfeltd och Kina går hand i hand stoppa utvisningen till ett diktaturland

Kampen fortsätter låt Nijat stanna

Bojkotta OS

Kasta borgarna i papperskorgarna

Kasta Anders Borg i en papperskorg

Inga pigor åt överklasen låt de staäda de egna dassen

Jalla jalla bostad åt alla

/.../ när reinfeldt tar en till miljon, då är det dags för revloution
!

Att summera en helt bra dag. Tack vare SimonochMatte, även kallade skatan och sparven. Sara och Ezo, Kim för sitt underbara tal och självklart Sonja, saved the day.

Är alla på 6:e Juni?

Adjökens Adjö

RSS 2.0